DOCUMENTELE BIROULUI ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPȚIE NR. 6 LUDUŞ

HOTĂRÂREA NR. 1 din data de 07.08.2020 - privind stabilirea programului de lucru a Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 6 Luduș

HOTĂRÂREA NR. 2 - privind aprobarea măsurilor organizatorice pentru prevenirea răspândirii coronavirusului SARS-COV-2

H O T Ă R Â R E A Nr. 3 din data de 15 august 2020 - Privind admiterea Propunerii de Candidatură pentru funcţia de primar al orașului Luduș, depusă de Partidul Social Democrat a dlui Moldovan Ioan-Cristian.

H O T Ă R Â R E A Nr. 4 din data de 15 august 2020 - Privind admiterea Listei de candidaţi pentru funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local al orașului Luduș, depusă de Partidul Social Democrat.

H O T Ă R Â R E A Nr. 5 din data de 15 august 2020 -Privind admiterea Propunerii de Candidatură pentru funcţia de primar al orașului Luduș, depusă de Partidul Național Liberal a dlui Coman Alin-Dorin.

H O T Ă R Â R E A Nr. 6 din data de 15 august 2020 - Privind admiterea Listei de candidaţi pentru funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local al orașului Luduș, depusă de Partidul Național Liberal.

H O T Ă R Â R E A Nr. 7 din data de 17 august 2020 - Privind admiterea Propunerii de Candidatură pentru funcţia de primar al orașului Luduș, depusă de Partidul Mișcarea Populară a dlui Cipăian Dragoș-Ciprian.

H O T Ă R Â R E A Nr. 8 din data de 17 august 2020 - Privind admiterea Listei de candidaţi pentru funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local al orașului Luduș, depusă de Partidul Mișcarea Populară.

H O T Ă R Â R E A Nr. 9 din data de 17 august 2020 - Privind admiterea Propunerii de Candidatură pentru funcţia de primar al orașului Luduș, depusă de Alianța USR PLUS a dlui Moldovan Iosif.

H O T Ă R Â R E A Nr. 10 din data de 17 august 2020 - Privind admiterea Listei de candidaţi pentru funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local al orașului Luduș, depusă de Alianța USR PLUS.

H O T Ă R Â R E A Nr. 11 din data de 17 august 2020 - Privind admiterea Propunerii de Candidatură pentru funcţia de primar al orașului Luduș, depusă de Partidul PRO România a dlui Necula Gheorghe.

H O T Ă R Â R E A Nr. 12 din data de 17 august 2020 - Privind admiterea Listei de candidaţi pentru funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local al orașului Luduș, depusă de Partidul PRO România.

H O T Ă R Â R E A Nr. 13 din data de 17 august 2020 - Privind admiterea Propunerii de Candidatură pentru funcţia de primar al orașului Luduș, depusă de Uniunea Democrată Maghiară din România a dlui Kis Istvan.

H O T Ă R Â R E A Nr. 14 din data de 17 august 2020 - Privind admiterea Listei de candidaţi pentru funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local al orașului Luduș, depusă Uniunea Democrată Maghiară din România.

H O T Ă R Â R E A Nr. 15 din data de 19 august 2020 - Privind propunerea de Candidatură pentru funcţia de primar al orașului Luduș, depusă de Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a d-lui Faur-Moldovan Vlad-Vasile.

H O T Ă R Â R E A Nr. 16 din data de 19 august 2020 - Privind propunerea Listei de candidaţi pentru funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local al orașului Luduș, depusă Partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

PROCES-VERBAL din data de 24 august 2020 - cu ocazia rămânerii definitive a candidaturilor pentru funcția de primar și consilieri locali a listelor de candidaturi depuse de partide și alianțe politice.

PROCES-VERBAL din data de 26 august 2020 - privind tragerea la sorţi în vederea stabilirii ordinii de înscriere pe buletinele de vot pentru alegerea Primarului şi a Consiliului Local al orașului Luduș, a formaţiunilor politice, alianţelor politice şi/sau organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care au depus liste de candidatură.

H O T Ă R Â R E A Nr. 17 din data de 02 septembrie 2020 - Privind verificarea machetei buletinelor de vot pentru alegerea primarului și consiliului local.

BULETINE DE VOT ANULATE:

- PRIMAR ORASUL LUDUS;

- CONSILIUL LOCAL AL ORASULUI LUDUS;

- PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN MURES;

- CONSILIUL JUDETEAN MURES.

PROCESE VERBALE din data de 24 septembrie 2020 privind completarea Biroulor electorale ale secţiilor de votare din Circumscripţia Electorală nr. 6 Luduş

Actualizat in - 17.04.2024, la ora 12:35.